Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Servicii dezinsectie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Brand
Compania DDD
Out Of stock
Descriere
Compania DDD presteaza servicii de dezinsectie la nivel national, avand puncte de lucru in Timisoara, Cluj, Panciu, Targu Jiu, Constanta, Bucuresti.

Prestarea serviciului de dezinsectie se face respectand cerintele staandardului european CEPA Certified, ISO 16.636, singurul standrad de combatere al daunatorilor. Serviciile de dezinsectie prestate de compania noastra sunt recunoscute la nivel european.

Prestam servicii de dezinsectie numai cu personal calificat, propriu, in toata tara,
Metodele de combatere alese si substantele folosite sunt certificate, autorizate de Ministerul Sanatatii - Comisia de porduse biocide.

Beneficiati de garantie completa la serviciile de dezinsectie oferite de compania noastra. Serviciul de dezinsectie, este un serviciu complementar serviciului de curatenie, ce va trebuit efectuat de fiecare data, inaintea sosirii tehnicienilor nostri, pentru a avea cele mai bune rezultate.
Serviciile de dezinsectie se pot efectua si cu substante profesionale pe baza de gel, capcane adezive, folosind insect killere sau electroinsecticide (in functie de domeniul de activitate), astfel incat, activitatea societatii dumneavoastra sa nu fie intrerupta.
Elaboram un plan de actiune, si trenduri de evolutie al daunatorilor pentru fiecare locatie in parte.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura