Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Servicii deratizare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Brand
Compania DDD
Out Of stock
Descriere
Serviciile de deratizare, sau de prevenire si combatere a rozatoarelor (soareci, sobolani) sunt parte integranta dintr-un plan integrat de management al daunatorilor. Noi, Compania DDD - prima si singura firma 100% romaneasca ce este acreditata CEPA conform ISO 16.636 emis de Bureau Veritas, prestam servicii de deratizare la nivel national, folosind numai personal autorizat, tehnicienii proprii din orasele: Bucuresti, Timisoara, Constanta, Cluj, Panciu, Targu Jiu.

In functie de domeniul dumneavoastra de activitate, serviciul de deratizare se va presta conform ceintelor legale, si cerintelor diverse standarde pe care le detine afacerea fiecarui client le poate detine (IFS, HACCP, Dekra, etc).

Folosim intodeauna metode de monitorizare si control, produse raticide de ultima generatie avizate de Ministerul Sananatatii - Comisia de produse biocide, statii de intoxicare PVC, multicaptura zincate, etc.

Monitorizarea serviciului de deratizare, se poate efectua saptamanal, lunar, trimestrial in functie de planul IPM propus si agreat!

Deratizarea este un procedeu continuu, si nu suplineste alte activitati de curatenie. Serviciul de deratizare trebuie prestat tot timpul cu caracter preventiv, astfel incat, afacerea dumneavoastra sa se poata desfasura in cele mai igienice si propice conditii!

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura